Cookiepolitik - og en god analog opskrift på småkager



Den gode stund bruger cookies til teknisk funktionalitet og til trafikmåling.

Denne hjemmeside er drevet og ejet af
Den gode stund
v/lægeeksamineret fysiurgisk massør Stina Thurøe
Sønderdalen 5A
2870 Dyssegård
stina@dengodestund.dk

Cookies
En cookie er typisk en lille tekstfil, der gemmes af din browser for at kunne genkende din enhed ved næste besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies på din enhed
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg. De cookies du selv bager, bør nydes inden for en uges tid ;)

Du kan selv slette cookies
For at gøre det, kan du læse mere her.

Hvad bruges cookies til på Den gode stund?
Ikke til så meget, men vi anvender dog Google Analytics, som sætter cookies for at samle statistik om brugen - men ikke om dig personligt. Vi har dog erfaret – ved fælles håndsoprækning – at Julemanden har været forbi hjemmesiden en enkelt gang, men derudover ved vi intet.

Og så ikke et ord mere om digitale cookies
Hvis du har læst med helt hertil, skal du bestemt ikke gå tomhændet herfra. Så her er en fantastisk nem opskrift på de lækreste chokolade cookies.

Nem opskrift på lækre chokolade cookies



Ingredienser
200g hvedemel
250g brun farin
200g mørk chokolade (gerne 70%)
2 æg
1 dl neutral olie (Rapsolie)
3 spsk god usødet kakaopulver (gerne Valrhona)
1 tsk bagepulver (med top)
1 tsk salt
2 tsk vaniljesukker (med top)

Sådan gør du
Start med at blande æg, brun farin, vaniljesukker og salt sammen. Tilsæt derefter melet, kakao- og bagepulver og rør det hele godt sammen.

Hak chokoladen i nogle grove stykker, kom dem i dejen og rør olien i. Vend til sidst dejen godt, så det hele samler sig.

Brug en spiseske til at forme dine chokolade cookies. De kommer til at flyde noget ud, så lad være med at lave dem for store. Der kan være 8-10 cookies på en bageplade.

Dine chokolade cookies bages i ovnen ved 180 grader i 10-12 minutter. Selvom det kan være svært, skal de altså have lov til at køle af, før du sætter tænderne i dem.

Velbekomme