Om Den gode stund og om migJeg hedder Stina og er lægeeksamineret fysiurgisk massør. Det giver mig utrolig stor glæde, når dem jeg behandler, rejser sig fra briksen med et stort, afslappet smil og en lethed i deres bevægelser og bare er glade!

Lægeeksamineret fysiurgisk massør
  • Hvorfor Den gode stund?

Min filosofi bag Den gode stund er, at jeg vil have tid til at give dig en god oplevelse som du kan tage med dig videre ud i dit liv.

  • Hvem er dine klienter?

Det er dig, der har brug for specifik behandling af en skade eller gene, som f.eks. infiltrationer i skuldre eller nakke, musearm. Det er også dig, der har brug for at stresse af for en stund med velvære massage.

  • Hvad laver du i din fritid?

Når jeg ikke arbejder, hygger jeg mig med min dejlige familie og venner.

Jeg er med i en læsekreds, hvor vi læser og diskuterer romaner, både gamle og nye.

I mine ferier tager jeg på spændende kulturelle rejser, senest til Sicilien, Georgien og Armenien.

  • Hvordan starter en god dag?

Nogle morgener er bare bedre end andre! De bedste er dem, hvor det første jeg mærker er den kolde friske luft, der lige så stille sniger sig ind af det åbne vindue. Det tager altid tid at vågne godt. Der skal være tid til at drikke morgenkaffe i to omgange - første gang sammen med rugbrødet og frugten og anden gang efter morgenbadet og lige inden dagen for alvor går i gang.Jeg elsker, at det arbejde jeg har, gør en forskel for den person jeg behandler. Jeg har skabt et rum, hvor du kan finde den ro, du mangler i din hverdag, i hvert fald for en stund.

Jeg vil være den fysiurgiske massør, du vælger, når du skal de irriterende smerter til livs eller bare skal have et pusterum helt for dig selv.

Du skal vælge mig som din massør, hvis du vil være sikker på, at der bliver taget hånd om dine behov til fysiurgisk massage og dine krav til massøren.

Det er essentielt for mig, at du føler dig godt tilpas og tryg under hele forløbet, både før, under og efter massagen, så jeg har skrevet 10 gode råd til dig, og håber du vil få det allerbedste ud af din massage.

Gennem professionelle behandlinger mindsker jeg stress og skaber velvære samtidig med, at jeg afhjælper spændingshovedpine, musearm, tennisalbue, ondt i nakken, ryggen eller lænden, skulderen eller uro i benene.

Jeg forholder mig dagligt til helt konkrete problemstillinger, der er opstået som resultat af stillesiddende arbejde eller skader, som jeg behandler og efterfølgende søger endnu mere viden om. Den viden bruger jeg så igen i forebyggende behandlinger.

Der bliver heldigvis i dag forsket mere og mere i massagens gavnlige virkninger for både det fysiske og psykiske helbred, og dermed selvfølgelig også stress relaterede problemer.

Jeg følger med i forskningen og bruger resultaterne i mine behandlinger, så jeg kan give dig en endnu bedre oplevelse og forhåbentlig hjælpe dig endnu bedre.

Det er vigtigt for mig at kunne hjælpe dig med at huske dine pauser. Dit immun-, nerve- og hormonsystem har nemlig brug for pauserne for at komme i balance.

Jeg har derfor skabt et sted, der er et åndehul fra det aktive og travle liv, vi lever; et sted, hvor tiden er sat på pause, så din krop og dit nervesystem bliver hjulpet til at give slip, slappe af og gøre klar til at blive bygget op igen.


Giv dig selv en god stund – bare for en stund!

Min hyggelige lille klinik ligger i tilknytning til mit hjem, hvor jeg bor sammen med min mand.

Jeg vil altid gerne høre fra dig, så har du spørgsmål eller kommentarer, eller ønsker at booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at møde dig