Prislisten hos Den gode stund


Fysiurgisk massage

Helkropsmassage. Pris 595,-

Læg dig godt tilrette og få god, dybdegående massage på forsidens og bagsidens største muskelgrupper. Efter massagen vil du opleve afspænding og generel velvære. Lyt til musikken og giv dig selv lov til at finde roen.
Behandlingen varer 1 time.

Delbehandling. Pris 595,-

Lider du tit af spændingshovedpine? Har du ondt i ryggen eller har musearm? Måske har du hold i nakken eller skuldersmerter? Lad mig hjælpe dig af med smerterne. I en delhandling hos mig vil jeg behandle et eller to af de områder, du måtte have problemer med ved hjælp af forskellige massageteknikker inden for dybdegående fysiurgisk massage. Du vil opleve en lindring af dine smerter og en lethed i musklerne allerede efter den første behandling.
Behandlingen varer 1 time.

Udvidet helkropsmassage. Pris 890,-

Trænger du bare til at komme helt ned i gear, slappe af og lukke helt ned for stress og flyvske tanker, så skal du vælge en helkropsmassage, der giver dig et fantastisk velvære i hele kroppen. Ledsaget af skøn, beroligende musik, vil du opleve grundig, dybdegående massage af forsidens og bagsidens største muskelgrupper. Helkropsmassagen afsluttes med en dejlig ansigtsmassage. Du vil få lige det afbræk fra hverdagen, du har brug for. Du har god tid.
Behandlingen varer 1½ time.

Wellness massage

Luksus helkropsmassage. Pris 1.150,-

Du kommer ind her på klinikken og lukker verdens stress og jag ude. Sluk mobiltelefonen – der er ingen, der skal have fat i dig nu. Der er fokus på dig og din krop. Du får dybdegående, grundig wellness massage på forsidens og bagsidens største muskelgrupper. Der er tid til at have øget opmærksomhed på hver muskelgruppe og til at behandle en eller to af dine særlige problemområder. Jeg vil benytte forskellige massageteknikker under behandlingen. Massagen slutter med Danmarks bedste ansigtsmassage. Musikken, stemningen, freden og roen du oplever her under hele din tid på klinikken, vil du kunne bringe med dig videre.
Behandlingen varer 2 timer.

Ansigtsmassage

Danmarks bedste ansigtsmassage. Pris 395,-

Giv dig selv den dejligste oplevelse med en punktmassage af hele dit ansigt, hals, nakke og hovedbund, der blidt bliver masseret, uden olie eller creme. Har du tendens til hovedpine, spændinger i kæberne, eller måske er rynkerne i panden blevet lidt for permanente. Alt det bliver løsnet, roligt og stille, mens du ligger helt afslappet på briksen og lytter til beroligende musik. Du vil få en ansigtsmassage som er en oplevelse af fredfyldt ro med dig.
Behandlingen varer 30 minutter.

Klippekort

Har du brug for flere gode stunder i klinikken, har du selvfølgelig også mulighed for at købe et klippekort med 5 klip. Et klip svarer til 1 times helkropsmassage (499,- kroner). En luksus helkropsmassage er således 2 klip (998,- kroner), mens en ansigtsmassage er ½ klip (249,- kroner). Klippekortet kan benyttes til alle de behandlingstyper, jeg tilbyder.

Klippekortet er gældende 1 år fra købsdato og kan naturligvis deles med familien eller med en god ven.
Priserne er gældende fra 1. januar 2018. Alle massagetider er inkl. omklædning.
Fysiurgisk massage nær Søborg og GladsaxeJeg anbefaler som minimum 1½ times udvidet helkropsmassage som en ren afslapning og afspænding, der påvirker både krop og sind. Den giver mig mulighed for at nå hele vejen rundt.

Første gang du kommer sætter jeg ekstra tid af til dig. På den måde har vi god tid til at finde ud af, hvordan et fornuftigt behandlingsforløb kan se ud til dig. Du betaler naturligvis kun for selve behandlingen.

Efter hver behandling vil jeg tilbyde dig noget at drikke og en snack.

Betaling
Betaling foregår via MobilePay eller kontant og altid inden behandlingen starter.

Gavekort
Jeg udsteder meget gerne gavekort og laver også gerne aftale om firmamassage.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?
Så ring endelig på 2830 5057. Skulle jeg være optaget, ringer jeg naturligvis tilbage til dig hurtigst muligt.

Velkommen til DIN gode stund!