Anbefalinger til tid, ro og overskud til gode stunderDet er mit ønske at give mine gæster en luksuriøs helhedsoplevelse, hvor udgangspunktet naturligvis er fysiurgisk massage, men hvor der også god tid til at komme ned i gear, stresse helt af og have fokus på ømme muskler, afhjælpning af hovedpine eller andre fysiske skavanker, som følger med at leve livet.

Derfor glæder det mig også meget, at jeg allerede nu har modtaget så meget positiv og kærlig feedback - både online og analog - fra mine gæster, som jeg med glæde viderebringer.


Online anmeldelser og kommentarer

"Jeg har prøvet en del forskellige massager/fysioterapi mm, men Stina er den eneste, der rent faktisk har fået mine nakkesmerter samt min spændingshovedpine til at forsvinde. Man får massage i en hele time og Stina koncentrerer sig om problem-områderne og sparer ikke på kræfterne! Hun er meget tilgængelig og fleksibel vedrørende tidspunkterne og jeg kan anbefale hende på det varmeste." (E B )

"Fantastisk massage. Stina formår virkelig at få løsnet op i mine ømme 'kontormuskler' og at skabe en rar og rolig stemning. Kan varmt anbefales - snyd ikke dig selv for en massage hos Stina. Super dejligt med en sund snack efter massagen." (Jeanette )

"Massage, fredsommelig musik, varm belysning og fantastisk udsigt, er med til at give mig en indre ro og dejlig oplevelse. 1½ times massage hos Den gode stund kan anbefales." (Morten )

"Jeg kan anbefale Stina, hvis din krop mangler lidt forkælelse. Stina er god til at mærke efter, hvor min krop manglede en kærlig hånd. Spørger gerne ind til, om man er ok eller om hun trykker for hårdt i forbindelse med massage." (Mariann )

Anmeldelse uden kommentar, men med mit svar: "Hej Niels. Tak for din fine anerkendelse. Det er dejligt at vide, at du kan bruge massagen. Mange hilsner Stina" (Niels )

"Virkelig god helkropsmassage afsluttet af en helt skøn ansigts- og hovedbundsmassage. En afstressende oplevelse, som alle burde unde sig selv." (Hanne )

"Stina really helped me out with a very painful knot I had in my back. The pain was effectively gone by the following day. It was also really easy to make an appointment as I needed the massage urgently." (Mahina )

"Jeg har været til 1 times fysiurgisk helkropsmassage hos Stina, og kan på det varmeste anbefale klinikken. God atmosfære, kyndige hænder og en lille sund gave fik man også med til at forsøde den videre vej. Tak Stina, kommer snart igen!" (Sarah )

"Hos Stina i den gode stund er der ro og super prof. massage. Kan meget varmt anbefales!" (Søs )

"Jeg har været til 1,5 times fysiologisk massage og havde en rigtig god oplevelse og modtog en kompetent behandling med fokus på de steder, som havde brug for at blive masseret igennem. Jeg kan varmt anbefale Den gode stund." (Githa )

"Fik en ordentlig massage, fin og venlig betjening-kan sagtens anbefales!" (Catherina )

"En herlig massage i behagelige omgivelser. Fik rigtig løsnet op i de ømme muskler. Kommer gerne igen." (Kirsten )

"Tusind tak for den dejligste massage i dag - og en varm anbefaling til alle, der trænger til lidt selvforkælelse." (Regitze )

Anmeldelse uden kommentar, men med mit svar: "Hej Stewart. Mange tak for din flotte anmeldelse. Kom snart igen. Mange hilsner Stina" (Stewart )

"One word: magic. You will feel better, I promise. Stina knows what she is doing and genuinely cares about her clients. I only wish I could go more often!" (Robin )

"Har forleden været til 1½ times massage hos Stina. Hun var fantastisk kompetent, atmosfæren var god, alt var rent og pænt, behagelig samtale og massagen var perfekt.... :-) følte mig genfødt." (Sisse )

"I have been there 4 times and I strongly recommend this place. Stina is a very nice person and you really feel great after her massage. She is proffesional and the place is absolutely good, very clean and relaxing." (Reza )

"Jeg har været hos Stina flere gange. Hun kan noget helt specielt som hjælper mig med stiv nakke og øm musearm. Det er som om min rygsøjle forlænges med flere meter .... :-) Jeg forlader hende svævende og glæder mig allerede til næste besøg. Jeg kan varmt anbefale, du forkæler dig selv med et besøg hos Stina." (Michele )

"God og yderst kompetent behandling i trygge omgivelser. Kan kun anbefales." (Pia )

"Relaxing and friendly small place" (Silvia )

"Simpelthen den bedste massage! Jeg har stort set altid hele mit liv haft ondt i mine skuldre og i nakken, men ikke længere. Stinas massage var min redning for Stina kan noget som ingen anden massør har kunnet før." (A hae )

"En virkelig fantastisk oplevelse. Yderst kompetent massage med forståelse for præcis hvor dybt der kan masseres og en unik evne til at finde lige der hvor spændingerne sidder. Jeg fik 2 timers behandling, hvor der især blev løsnet op for ømme træningslår og spændinger i nakken. Hele kroppen fik en fast, dybdegående og behagelig behandling og med en ansigtsmassage til sidst, der gjorde oplevelsen komplet. De bedste anbefalinger herfra." (Mette )

"Stina er super venlig og imødekommende. Jeg fik en times massage, mod smerter i ryggen, og det kan klart anbefales." (William )

Anmeldelse uden kommentar, men med mit svar: "Kære Andreas. Mange tak for din flotte anerkendelse. Jeg er så glad for, at massagen gør dig godt." (Andreas )

"Super massage til god pris og utrolig venlig massør." (Lauge )

Visitkort

Find din indre ro


Jeg er rigtig glad for at, super-bloggeren Jeanette Hylleborg havde lyst til at kigge forbi min klinik og skrive en dejlig anmeldelse af sin oplevelse hos mig på sin blog 'Voksenlivsstil'. Her deler hun sine tanker og oplevelser på en vidunderlig personlig måde, om alt det, der er vigtigt for kvalitetsbevidste kvinder midt i livet. Tusind tak, Jeanette:

"Der er ingen forstyrrelser, ingen bimlede butiksdøre eller telefoner - for det hele foregår oppe under taget på Stinas ejendom med udsigt over tagene og træerne, og med fuglefløjt som eneste lyd sammen med den afslappede musik. Der er tænkt over tingene. Et blødt tæppe på gulvet, der er tændt lys, og der står et par hjemmelavede rawkugler og venter på dig til lidt ekstra hygge efter massagen."

Du kan læse hele Jeanettes indlæg og anmeldelse på hendes blog.


Gæsternes kærlige kommentarer fra klinikken

"For et lille halvt års tid siden besøgte jeg Den gode stund første gang. Jeg var anspændt i hele kroppen og meget stresset. Stina anbefalede mig at tage 1½ times massage ad gangen og få massage ret hyppigt i den første tid, og så trappe massagen ned efterhånden som jeg fik det bedre. Jeg fulgte hendes råd og nu, her, efter 6 måneder er jeg næsten ude af mit stress og får massage hver 5. uge. Jeg kombinerer den fantastiske massage med mere motion, søvn og sundere kost. Vores virkelig gode snakke og den ændring i min livsstil har på denne korte tid mindsket min stress markant." (Andreas)

"Jeg har sovet rigtigt godt og vågnet op uden hovedpine en hel uge nu!" fortalte Christian glædestrålende og var som et helt nyt menneske efter blot en behandling med intensiv massage behandling af hans meget anspændte skuldre og nakke. (Tak til Christian)

“Kender du det? – når man kører bil og skal dreje hovedet og se, og nærmest ikke kan og så bare drejer hele kroppen i stedet for?”, spurgte Lars, da han havde fået en god ryg- og nakkemassage forleden dag. ”Men, det kan jeg nu”, jublede han glad, og kiggede nemt hen over sin ene skulder! (Lars)

"Jeg slæbte mig op af trappen, men løb – ja, nærmest dansede - ned igen", sagde Anne med et stort dejligt grin, da jeg spurgte om jeg måtte skrive lidt om hendes massage her i går. Anne havde fortalt mig, at hendes hofter – " og også lænden," - gør ondt. Inden massagen talte vi mere om, hvor og hvordan det gør ondt og jeg kiggede på Annes bevægelighed. Sammen blev vi enige om en times delbehandling, med massage af ben, lænd og baller, hofter og ryg. (Tak fra Anne)

"Jeg valgte simpelthen Den gode stund, fordi du så så sød ud på hjemmesiden!" (Tine)

"Budskabet fra hjemmesiden om skøn massage, fred, ro og masser af tid kommer altså helt perfekt igennem i klinikken." (Lea)

"Før jeg var her første gang, ’knasede’ det i min nakke, når jeg drejede hovedet. Det var helt væk efter massagen!" (Karin)

"Det er da en helt fantastisk udsigt heroppe fra!!" (Anette)

"Hvor var det dog en dejlig massage, jeg er bare totalt afslappet nu. Og hvor kan du dog mærke meget med dine hænder. Det er en rigtig god ide at kunne dele et klippekort med familien. Jeg kommer meget gerne tilbage igen." (Bodil)

"Du er en af de bedste massører jeg nogensinde har prøvet, du finder lige de steder, der har mest brug for det. Dine hænder er så gode og dejligt varme." (Lene)

"Fedt at du har åbnet det her sted - du er bare helt tro mod dit koncept! Jeg kan bare mærke hele min krop nu! Kommer helt sikkert igen." (Mette)

"Ahh, du skifter håndklæder og linned ud på briksen efter hver behandling, hvor er det dejligt. Det sker desvære ikke på alle klinikker. Jeg ventede en gang et andet sted på at komme ind og kunne se, hvordan lagnet bare blev glattet og håndklædet vendt. Så hellere betale lidt ekstra for helt rent linned hver gang." (Pia)

"Jeg har det rigtig fint efter behandlingen og synes, at mine smerter er mindre slemme, både strålerne ned i benet og det i højre arm. Jeg føler, at du har fået godt fat de rigtige steder, og at det åbenbart har en god effekt på mig. Det er helt fantastisk ..." (Mette)

"Jeg har en ret stresset hverdag, men min krop slapper fuldstændig af, når jeg ligger her på briksen. Jeg kan simpelthen mærke min stress forsvinde. Det betyder bare meget for mig, at der er stille, og at ingen telefoner kan ringe midt under massagen, for jeg har virkelig brug for den fred." (Emilia)

Jeg glæder mig til at møde dig


Tusind tak for de mange roser - de giver mig ’Gode stunder’ hver dag