Firmamassage er en sund investeringAt finde den rigtige investering kræver indsigt, is i maven og ofte tålmodighed, da man skal tænke langsigtet.

Firmamassage er ikke blot en god langsigtet investering for din virksomhed, det skaber også glade kolleger omkring dig her og nu. Med andre ord – det kan sagtens betale sig for dig.

I en travl hverdag, kan man hurtigt glemme at passe på sig selv og man glemmer også at være opmærksom generelt.

En kollega der må melde sig syg på grund af en lang række forkerte arbejdsbevægelser, eksempelvis et betændt håndled, arm eller skulder grundet for meget muse- og skærmarbejde, er ikke blot en ærgerlig situation at stå i. Den kan også have store omkostninger for alle.

Uopmærksomhed på arbejdspladsen kan skabe et højt sygefravær
Firmamassage hos Den gode stund kan afhjælpe lange sygefraværFirmamassage kan afhjælpe lange sygefravær

Jeg har hjulpet mange mennesker, som har været sygemeldt, af med blandt andet musearm, ondt i ryggen eller hold i nakken.

Smerter der var forårsaget af blandt andet forkert siddestilling ved computerarbejde eller for meget klikken på musen.

Jeg har også haft mange forbi min klinik med spændingshovedpine eller begyndende stress. Det er dog typisk behandlingsforløb som tager noget længere tid end behandling af en musearm eller et hold i nakken.

Hvordan hjælper fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage har fokus på muskler og led, som bearbejdes med blandt andet varme og strygninger, hvilket øger blodgennemstrømningen til musklerne og derved gives der næring og ilt til bindevæv og indre organer.

Affaldsstoffer, der har ophobet sig i kroppen udskilles og musklerne bliver bløde og medgørlige igen. Sener og ledbånd strækkes, så bevægeligheden i dem bliver større og de bliver smidige igen.

Fysiurgisk massage er godt for dig, uanset alder og fysisk form.

Fysiurgisk massage giver også bedre velvære

Når du får kropsmassage regelmæssigt holdes kroppen i form og arbejdsskader minimeres eller undgås.

Det er altid bedre at forebygge end at helbrede og massage giver velvære og øget livskvalitet.

Hvordan kan en firmaordning bedst strikkes sammen for dig

Den gode stund er en hyggelig lille klinik i Gentofte med fokus på effektive behandlinger og velvære.

Jeg har mulighed for at tilbyde behandlinger enten på klinikken eller vi kan aftale en eller flere faste dage hos jer, hvor jeg kommer ud til jer med hele udstyret under armen.

Kontakt mig for at høre nærmere.

Professionel massage er en tillidssag


Jeg har skabt et rum, hvor du finder den ro, du mangler i hverdagen. Her er nogle af de dejlige anmeldelser jeg har fået:

"Virkelig god helkropsmassage afsluttet af en helt skøn ansigts- og hovedbundsmassage. En afstressende oplevelse, som alle burde unde sig selv." (Hanne )

"Simpelthen den bedste massage! Jeg har stort set altid hele mit liv haft ondt i mine skuldre og i nakken, men ikke længere. Stinas massage var min redning for Stina kan noget som ingen anden massør har kunnet før." (A hae )

"God og yderst kompetent behandling i trygge omgivelser. Kan kun anbefales." (Pia )

Læs flere af de anmeldelser og kommentarer jeg har modtaget.

Om Den gode stund

Gennem professionel firmamassage hos mig, vil du mærke din stress mindskes og velværet brede sig i din krop samtidig med, at jeg afhjælper dine smerter.

Læs mere om Den gode stund.

Kontakt mig nu


Jeg glæder mig til at høre fra dig