Kropsmassage forebygger spændinger og myoserUanset om du har stillesiddende skærmarbejde eller dit arbejde er mere fysisk krævende, så vil din krop blive påvirket gennem en lang arbejdsdag.

Måske har du meget præcisionsarbejde på en skærm med musen i hånden. De låste stillinger som din krop er i, når koncentrationen er på sit højeste eller de forkerte løft og bevægelser, som også følger med en lang arbejdsdag gør, at forskellige muskelgrupper bliver ømme. Affaldsstoffer samler sig til myoser og jo længere tid der går uden tiltag, jo flere myoser kommer der.

I sidste ende kan ømheden blive til så meget irritation og smerter, at man må melde sig syg.

Regelmæssig kropsmassage kan fjerne myoser og reducere sygedage
Regelmæssig kropmassage kan fjerne myoser og spændingshovedpineRegelmæssig kropsmassage kan reducere smerter og sygedage

Der kan være mange årsager til, at du får spændinger i kroppen. Forkerte arbejdsstillinger. for dårlig kropsholdning, uvante arbejdssituationer eller et for højt arbejdstempo over for lang tid kan forårsage spændingshovedpine og i værste tilfælde føre til stress.

Derfor vil det være godt regelmæssigt at få en fuld kropsmassage, som hjælper din krop med at frigive affaldsstoffer, så blodet igen kan løbe frit igennem musklerne og smidiggøre de enkelte muskelgrupper i kroppen. Når du får massage, udskiller kroppen endorfiner, som er med til, at du føler dig vel tilpas bagefter.

Fysiurgisk massage er med til at


 • Løsne op for myoser
 • Stimulere blodcirkulationen i kroppen
 • Virke smertelindrende
 • Forebygge stress
 • Give mere energi og ikke mindst velvære


 • Book tid nu  Gennem behandling med fysiurgisk massage tager jeg udgangspunkt i dine behov

  Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens opbygning, hvor jeg arbejder i dybden med muskulaturen og kroppens bindevæv.

  Massagen foregår i et roligt og behageligt tempo, som vil være tilpasset dig og tage hensyn til dine behov.

  Behandlingen foregår på en briks. Du ligger med et tæppe og håndklæder over dig og jeg afdækker kun den del af din krop, som jeg arbejder med.

  Gennem smertelindring og velvære hjælper jeg dig til at få det bedre. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.