Hvorfor bliver man stresset på arbejdet?Der kan være mange årsager til en stresset krop. Jeg hører ofte, at uklarhed om arbejdsopgaver, presserende deadlines kombineret med skiftende og skæve arbejdstider er årsager til begyndende stress.

Vi har alle forskellige stresstærskel niveauer. Man kan typisk overkomme et højere pres som ung eller hvis ens krop er i god form, men vi kan ikke selv bestemme, om vi bliver stresset eller ej. Det er simpelthen en af kroppens mange måder at sige fra på - Og det er vigtigt, at den gør det!

Det er ikke et problem - og slet ikke farligt - at presse sig selv i en begrænset periode, hvis du er sund og rask. Men trykker man - rent metaforisk - speederen i bund for længe ad gangen, siger kroppen selv fra, for at få sig en pause.

Kan fysiurgisk massage forebygge stress?


Det kan det sagtens. Udover at massage kan fjerne spændinger, myoser og øge blodgennemstrømningen i kroppen, vil massagen også give en større kropsbevidsthed.

En øget kropsbevidsthed kan fjerne søvnproblemer og give en øget selvrespekt, der er midlet mod at kroppen bliver stresset.

Men hvis du er blevet stressramt, så skal du omgående opsøge din læge og følge de råd, du får der.

Jeg kan anbefale, at du kombinerer andre stressbehandlinger med massage.

Firmamassage forebygger stressBook tid nuJeg har gennem fysiurgisk massage behandlet og hjulpet mange mennesker med at forebygge deres stresslignende situationer.

Hvis du har yderligere spørgsmål til massage eller firmamassage som forebyggende behandlingsform, er du velkommen til at kontakte mig.

Kommentarer fra glade kunder


"Jeg har en ret stresset hverdag, men min krop slapper fuldstændig af, når jeg ligger her på briksen. Jeg kan simpelthen mærke min stress forsvinde.

Det betyder bare meget for mig, at der er stille, og at ingen telefoner kan ringe midt under massagen, for jeg har virkelig brug for den fred. (Emilia)

Læs flere af de anmeldelser og kommentarer jeg har modtaget.