Fysiurgisk massage i Gentofte


Fokus på effektive behandlinger og velværeHar du ondt i ryggen, oplever du smerter i lænden eller har du smerter i andre led eller muskler i kroppen? Eller har du bare den der spændingshovedpine du bare ikke kan komme af med uden at skulle tage smertestillende piller hele tiden?

Så vil det være en rigtig god ide for dig at få fysiurgisk massage. Når du får massage hos mig, gennemarbejder jeg dine muskler i dybden, så eventuelle skader bliver udbedret.

Fysiurgisk massage og helkropsmassage er godt for dig og din krop
Fysiurgisk massage afhjælper spændingshovedpine og hovedpine generelt


Fysiurgisk massage er en effektiv behandlingsform mod ryg- og lændesmerter


For mange af os er spændinger og rygsmerter noget, vi delvist har vænnet os til og måske endda bare accepterer. Men efter et massageforløb hos mig vil du opdage, at du igen kan bevæge dig ubesværet og uden smerter.

Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker ved brug af intensiv fysiurgisk massage af ryg og lænd. Massagen løsner den spændte muskulatur og får den til at slappe af, samtidig med at den genopretter en naturlig blod- og lymfegennemstrømning.

Priser  Book tid nu


Professionel massage er en tillidssag


Det er vigtigt for mig at tilpasse den fysiurgiske massage, du får til dig og dine behov.

Jeg vil sammen med dig finde ud af, om der er en sammenhæng mellem dine smerter, stivheden i ryg og lænd, et uhensigtsmæssigt bevægelsesmønster eller andre gener, du måtte have.

Første gang du er på min klinik, tager vi derfor en god snak sammen inden behandlingen starter. Jeg vil nemlig gerne sikre mig, at vi finder den helt rigtige behandling til dig, som dækker lige nøjagtigt dine behov.

Efter endt behandling, taler vi så sammen om et eventuelt kortere eller længere behandlingsforløb vil være en god ide for dig.


Priser for fysiurgisk massage


Prisen for 1 times helkopsmassage er 630,-.

Ved køb af klippekort er timeprisen 525,-. Du sparer mindst 20% på hver behandling.

Se hele prislisten


Her finder du min klinik


Min klinik ligger i Gentofte (lidt nord for København), i et dejligt roligt kvarter, meget centralt i forhold til bus og tog forbindelser. Parkering er gratis.

Jeg har åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 20.00 - Læs nærmere her hvordan du finder vej


Ledige tidsrum


Der er desværre ingen ledige tider den kommende hverdag.

Ring eller skriv og bestil en tid allerede i dag, så finder vi den helt optimale massage til dig.

Book tid nu

Den gode stund - visitkort

Anbefalinger til tid, ro og overskud til gode stunder


Jeg har skabt et rum, hvor du finder den ro, du mangler i hverdagen. Her er nogle af de dejlige anmeldelser jeg har fået:

"Hos Stina i den gode stund er der ro og super prof. massage. Kan meget varmt anbefales!" (Søs )

"Stina er super venlig og imødekommende. Jeg fik en times massage, mod smerter i ryggen, og det kan klart anbefales." (William )

"Simpelthen den bedste massage! Jeg har stort set altid hele mit liv haft ondt i mine skuldre og i nakken, men ikke længere. Stinas massage var min redning for Stina kan noget som ingen anden massør har kunnet før." (A hae )

"God og yderst kompetent behandling i trygge omgivelser. Kan kun anbefales." (Pia )

Læs flere af de anmeldelser jeg har modtaget.

Book tid nu


Om Den gode stund og om mig


Jeg hedder Stina og er lægeeksamineret fysiurgisk massør. Det giver mig utrolig stor glæde, når dem jeg behandler, rejser sig fra briksen med et stort, afslappet smil og en lethed i deres bevægelser og bare er glade!

Fysiurgisk massage er dybdegående massage, der går ned i spændte muskler og løsner op. Hos mig bliver den fysiurgiske massage kombineret med afslapning og afspænding, rent velvære.

Hos mig vil du opleve fred og ro, varme, lækre hvide bløde og nyvaskede håndklæder og nystrøgne lagner med pressefold, dejlig beroligende musik, frisk kildevand og en lækker snack.

Det er vigtigt for mig, at du som min klient har det godt og får en god oplevelse, du kan tage med dig ud i verden.

Jeg glæder mig til at møde digJeg glæder mig til at møde dig