Stress er i dag desværre ikke noget ukendt fænomen for de fleste. Rigtig mange af os har stress tæt inde på livet. Enten fordi man selv føler sig stresset eller fordi man oplever en god ven eller kollega blive ramt af stress.

Når kroppen over længere tid udsættes for et alt for højt pres, påvirker det hele hormonsystemet i negativ retning.

Et moderat pres i dagligdagen kan din krop under normale omstændigheder sagtens klare. Men er presset for stort over for lang tid, begynder kroppen at beskytte dig ved at øge produktionen af stresshormoner.

Det er i binyrerne, at stresshormonet kortisol produceres. Desværre sker der ofte det, at du slet ikke bemærker en begyndende stress på grund af øget aktivitet i hoved og krop.

Sådan foregår en afspændingsmassage

Afspændingsmassage er en behagelig massageform, som - udover at være en dejlig oplevelse - løsner op for spændingerne. Musklerne i din krop stimuleres af massagen, og det skaber øget aktivitet i nervesystemet.

Det er især effektivt i forbindelse med begyndende stress, hvor jeg ofte ser store muskelspændinger hos mine kunder.

Når hele kroppen slapper af, har jeg mulighed for at gå dybere ned i musklerne og afhjælpe spændingerne. De slipper effektivt af med affaldsstoffer og blodtilførslen bliver forbedret.

Afspændingsmassage mod stressBook tid nuAfspændingsmassage hos mig tager udgangspunkt i dig, dine behov og din situation

Som professionel massør har jeg hjulpet mange mennesker, der har haft begyndende stress til at få det bedre og blive mere afslappet efter bare 4-5 behandlinger.

Massagen vil altid foregå i et roligt og behageligt tempo, som er tilpasset dig.

Hvis du har begyndende stress, kan jeg efter massagen hjælpe dig med nogle vejrtrækningsøvelser, som du kan bruge i din dagligdag til at holde stress fra døren.