Ansigtsmassage er en vidunderlig selvforkælelse

Forstil dig hvor dejligt det er at ligge på en varm briks, lytte til beroligende musik, lukke øjnene, slappe af, imens dit ansigt bliver plejet og masseret.

En ansigtsmassage sætter gang i blodomløbet. Huden forsynes med næringsstoffer og affaldsstoffer transporteres bort. Mindre rynker i panden og fine linjer i ansigtet glattes ud og du får et friskere og mere ungdommeligt udseende.

Hvis du har tendens til spændingshovedpine, spændinger i kæben, behov for at få løsnet nakke og skuldre eller sover uroligt, kan ansigtsmassage og hovedbundsmassage både lindre og afhjælpe dig. Der skabes harmoni mellem fysisk og psykisk velvære.

Ansigtsmassagen bliver naturligvis tilpasset dig og dine ønsker og behov. Det skal føles godt, og det er jo ikke alle, der kan lide at bliver masseret for grundigt i ansigtet.

Hvis du har tendens til spændinger i nakke og halsmuskler, vil jeg i forlængelse af massagen vise dig nogle øvelser, der kan hjælpe dig. Så kan du selv holde begyndende hovedpiner på afstand, indtil vi ses igen.

Danmarks bedste ansigtsmassageBook tid nu