Behandling af smerter mellem skulderbladeneFøler du en ømhed, ja ligefrem en begyndende stivhed mellem dine skulderblade, som en låst situation, hvor du ikke kan finde ro - selv når du slapper af?

Smerter mellem skulderbladene er i sagens natur ikke behageligt, men desværre heller ikke ualmindeligt. I de fleste tilfælde opbygges smerten langsomt over længere tid og begynder som stivhed i rygmusklerne.

Smerter mellem skulderbladene er ofte en meget smertefuld oplevelse
Smerter mellem skulderbladene kan nemt behandles med fysiurgisk massageHvorfor får jeg ondt?

Smerterne mellem skulderbladene opbygges typisk langsomt når de små led i rygsøjlen gradvis over tid ”låses”. Mere sandsynligt er det dog, at musklerne i ryggen omkring selve skulderbladene overbelastes.

Hvad kan det skyldes?

Har du et job, hvor din krop er meget foroverbøjet i længere tid og uden de nødvendige pauser på kontoret eller i produktionshallen, kan smerten komme snigende.

Det kan også være, du arbejder i bestemte stillinger med armene foran kroppen alt for lang tid ad gangen, uden at dine muskler bliver strakt. Når du gør det, bliver musklerne på ryggen overstrakt og dine muskler foran bliver korte og stramme.

Andre gange opstår smerterne mere akut efter en hurtig bevægelse i ryggen, eller når man foretager tunge løft enten på arbejdspladsen eller i træningslokalet.

Hvad kan jeg gøre, for at undgå rygsmerter?

Først og fremmest, må du ikke spille helt på arbejdspladsen. Lad nu være med at flytte rundt på tunge ting alene. Sørg for at holde dine pauser væk fra både skrivebordet eller produktionsmaskinen. Stræk ud i ryggen. Lav rygøvelser hver dag.

Husk at blot en forkert bevægelse kan være synderen.

Book tid nuHvad kan jeg gøre, når jeg har fået smerter mellem skulderbladene?

Ømhed og smerter mellem skulderbladene kan meget hurtigt sætte sig i musklerne som spændinger og myoser.

Gennem professionelle behandlinger med fysiurgisk massage, vil jeg kunne fjerne dine myoser, afhjælpe dine muskelspændinger og løsne op for de stive led i ryggen.

Behandlingen hos mig foregår på en briks i lyse lokaler. Du ligger med et rent tæppe og nyvaskede håndklæder over dig og jeg afdækker kun den del af din krop, som jeg arbejder med. Efter endt behandling, kan jeg hjælpe dig med råd om arbejdsstillinger samt rygøvelser, hvis du har behov for det.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kommentarer fra glade kunder


"Stina er super venlig og imødekommende. Jeg fik en times massage, mod smerter i ryggen, og det kan klart anbefales." (William )

"En herlig massage i behagelige omgivelser. Fik rigtig løsnet op i de ømme muskler. Kommer gerne igen." (Kirsten )

Læs flere af de anmeldelser og kommentarer jeg har modtaget.