Behandling af hovedpineMan er sjældent i tvivl, når en spændingshovedpine kommer snigende ind på en. Smerterne starter ofte nede fra nakken på grund af spændinger i muskulaturen og bevæger sig herefter op langs siden af hovedet.

Spændingshovedpine er i sig selv ikke farligt, men det kan nedsætte din livskvalitet, så derfor det er vigtigt, at få løsnet op i musklerne i nakke, hals, kæbe og skuldre.

De kunder jeg har behandlet mod hovedpine, oplever allerede efter første behandling, at smerterne aftager meget i styrke og musklerne blødgøres, så man igen kan bevæge hovedet frit.

Din spændingshovedpine vil mindskes allerede efter 1 behandling og kan ved hjælp af fysiurgisk massage fjernes efter typisk 3 til 5 behandlinger.

"Hemmeligheden" bag et behandlingsforløb er simpelt. Det er vigtigt, at der er god tid til en behandling. Helst 1 hel time og gerne mere, hvor jeg arbejder i dybden med både din ryg, skuldre- og nakkemuskler og hele vejen op til kæben og tindingerne.

Hvorfor får jeg hovedpine?
Behandling af spændingshovedpineHar du brug for det, vil jeg også meget gerne komme med anbefalinger til, hvordan du kan undgå spændingshovedpine fremover.

Book tid nuVed akut opstået spændingshovedpine, kan en hurtig behandling hjælpe dig, inden smerterne bliver for store. Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde ud af, hvad der vil være det bedste for dig at gøre.

Hvorfor får jeg hovedpine?

Spændingshovedpine er en almindelig form for hovedpine, som rammer bredt. For mere end 100.000 danskere er spændingshovedpinen kronisk, men det kan som sagt afhjælpes.

Hovedpinen opstår typisk som følge af overanstrengelse og spændinger i muskulaturen i nakke, kæbe og skuldre, og kan skyldes forkerte arbejdsstillinger, en dårlig nats søvn eller endnu være - tegn på begyndende stress.

Hvordan kan jeg selv forebygge spændingshovedpine?

Først og fremmest skal du fjerne årsagen til hvorfor du spænder i kæbe, nakke og skuldre. Hvis du sidder forkert, er du nødt til at rette op på det. Er dit arbejdsbord er for lavt, skal det indstilles, så det passer dig.

Hvis du har meget stillesiddende arbejde, skal du holde regelmæssigt pauser. Det gælder naturligvis også i hjemmet, hvis de mange skærme trækker så meget, at du glemmer at bevæge dig. Og så er sund levevis og gode søvnvaner også med til at fjerne din hovedpine.

Du kan også forebygge spændingshovedpine med regelmæssige øvelser:

 • Rul med skuldrene og før dem helt op til ørerne. Mærk efter at du ikke spænder bagefter
 • Bevæg kæben let fra side til side. Åben og luk munden, og husk at lade kæben arbejde

 • Laver du disse øvelser dagligt, og du vil se din spændingshovedpine aftage sig over tid.

  Kommentarer fra glade kunder


  "Jeg har prøvet en del forskellige massager/fysioterapi mm, men Stina er den eneste, der rent faktisk har fået mine nakkesmerter samt min spændingshovedpine til at forsvinde.

  Man får massage i en hele time og Stina koncentrerer sig om problem-områderne og sparer ikke på kræfterne! Hun er meget tilgængelig og fleksibel vedrørende tidspunkterne og jeg kan anbefale hende på det varmeste." (E B )

  Læs flere af de anmeldelser og kommentarer jeg har modtaget.