Behandling af myoser i nakke og skuldreMyoser - også kaldet muskelinfiltrationer - kan opstå i dele af kroppens muskler. Men det er typisk i musklerne omkring nakke og skuldre, at man i dag oplever anspændthed og ømme muskler, fordi man til daglig har en forkert arbejdsstilling, som så udvikler sig til myoser.

Det er en irriterende smerte, som heldigvis ikke er spor farlig, men gør man ikke noget ved det, kan smerterne fortsætte ned i armen, eller bevæge sig den anden vej og sætte sig som en spændingshovedpine.

Massage hjælper dig af med myoser


Dine muskler skal være bløde og afslappet, når de er i hvile. Men ved forkert overbelastning af dem i længere tid, vil de - når du slapper af - føles anspændte og måske ligefrem hårde.

Der skal faktisk ikke så meget til for at få myoser. Belastningen af dine nakkemuskler ved at arbejde med skærme (PC og smartphones) er ofte stor – selv når du tror, at du slapper af, fordi du sidder forkert.

Alene dit hoved vejer mere end fem kilo og ofte er det nakkemusklerne selv, som skal bære vægten alene.

Hvis du kommer til mig i tide med dine myoser, er de nemme at løse op for. Myoser forsvinder efter 1 til 2 behandlinger og det gør på ingen måde ondt.

Myoser kan nemt fjernes gennem massageBook tid nu