Behandling af stress gennem massageStress kommer ofte snigende og rammer som lyn fra en klar himmel. Din krop reagerer nemlig negativt, når du bliver presset over længere tid på arbejdet, studierne, privatlivet eller du oplever en større krise.

Mere end 250.000 danskere er i dag ramt af stress i større eller mindre grad, og hvert år dør mere end 1.000 personer i Danmark på grund af stress.

Symptomerne på stress kan være alt fra hovedpine, uro i maven, overfølsomhed over for lyde, tanker som fylder unødvendigt meget og søvnløshed over hurtig hjertebanken uden fysisk grund, spændinger i krop og muskler, problemer med nerverne og tendens til at være mere opfarende end normalt, men også følelsen af afmagt er et symptom, du skal være opmærksom på.

Stress er desværre gået hen og blevet en folkesygdom, men stress kan heldigvis behandles.

Fysiurgisk massage kan afhjælpe dine stresssymptomer ved blandt andet at

 • Hjælpe til at reducere mængden af stresshormoner i din krop
 • Mindske depressive symptomer og eventuelle smerter
 • Have en positiv indvirkning på søvnforstyrrelser, spændingshovedpine og lignende
 • Løsne spændte muskler og udbedre muskelskader

 • Jeg har ved hjælp af massage behandlet og hjulpet mange mennesker med at komme af med deres stress.

  Behandling mod stress  Book tid nu  Hvordan kan jeg selv forebygge stress?

  Stress kan være tabubelagt, men det er vigtigt, at du taler om det med din familie og arbejdsgiver, hvor du oplever problemet. Det er vigtigt, at du meget hurtigt finder og fjerner årsagen til stress.

  Jeg vil anbefale dig nogle øvelser for din vejrtrækning. Det er nemlig noget, du selv bevidst kan styre. Lang tids stress kan nemlig betyde, at dine åndedrætsmuskeler trækker sig sammen og bliver usmidige, og det trækker dig fysisk ned.

  Udvid denne muskelgruppe igen gennem åndedrætsøvelser. Fjern støj og kraftigt lys omkring dig. Luk øjnene og træk vejret dybt ned i mellemgulvet. Fortsæt dette i nogle minutter hver dag, og udvid langsomt længden af øvelsen over nogle uger.

  Jeg vil som en del af massagen gennemgå denne øvelse med dig og eventuelt også meditationsøvelse.

  Kommentarer fra glade kunder


  "For et lille halvt års tid siden besøgte jeg Den gode stund første gang. Jeg var anspændt i hele kroppen og meget stresset.

  Stina anbefalede mig at tage 1½ times massage ad gangen og få massage ret hyppigt i den første tid, og så trappe massagen ned efterhånden som jeg fik det bedre.

  Jeg fulgte hendes råd og nu, her, efter 6 måneder er jeg næsten ude af mit stress og får massage hver 5. uge.

  Jeg kombinerer den fantastiske massage med mere motion, søvn og sundere kost.

  Vores virkelig gode snakke og den ændring i min livsstil har på denne korte tid mindsket min stress markant." (Andreas)

  Læs flere af de anmeldelser og kommentarer jeg har modtaget.