Jeg har tid til at tage mig af dine behovIkke to mennesker er ens. Vi er forskellige i højde og drøjde. Vi er forskellige steder i vores liv - ung som gammel. Vi ser derfor påvirkninger på vores krop og sind forskelligt, alt efter hvad vi har oplevet.

Desværre kan stort arbejdspres, gentagne, ensformige arbejdsbevægelser eller forkert siddestilling på en stol i for lang tid gøre sit til et hold i nakken, ondt i ryggen, en øm skulder eller musearm. Men det er vigtigt ikke bare at acceptere dette. Det er din krop og dit liv - og du kan gøre noget ved det.

Smerter påvirker os forskelligt. Derfor er det vigtigt, at du genopdager din krop og genfinder lysten til en større bevægelighed.

Hold i nakken kan afhjælpes med massage
Der er dine behov til den rigtige fysiurgiske massage, der er vigtigstProfessionel massage er en tillidssag

Jeg vil sammen med dig finde ud af hvilken sammenhæng, der er mellem dine smerter, stivhed i ryg og lænd, et dårligt bevægelsesmønster eller andre gener.

Det er nemlig vigtigt for mig at tilpasse den fysiurgisk massage, du får, til dig og dine behov. Så første gang du er på min klinik, tager vi en god snak sammen inden behandlingen starter. Jeg vil nemlig gerne sikre mig, at vi finder den helt rigtige behandling til dig, som dækker lige nøjagtigt dine behov.

Efter endt behandling, taler vi så sammen om et eventuelt kortere eller længere behandlingsforløb vil være en god ide for dig.

Ring eller skriv og bestil en tid allerede i dag, så finder vi den helt optimale massage til dig.

Book tid nu