Hvad er helkropsmassageIntet i din krop arbejder isoleret. Så hvis du betragter din krops muskler som en stor sammenhængende maskine, giver det rigtig god mening at få helkropsmassage gerne en gang om måneden.

En behandling starter altid med en snak om dig og dine behov. Det er vigtigt for mig, at du får den bedste massage og helhedsoplevelse med dig.

Helkropsmassage er massage af fødder, ben, ryg og arme til nakke, skuldre og hals - Hvis du også ønsker ansigtsmassage med (og det kan jeg kun anbefale), skal du vælge en udvidet helkropsmassage - som løsner op for spændinger i dine muskler og myoser.

Helkropsmassage løsner op for spændinger i dine muskler
Helkropsmassage er med til at holde din krop i formÅrsagen til disse spændinger skal ofte findes i en anden muskelgruppe eller led, end hvor smerter og symptomer viser sig.

Den fysiske påvirkning som dine muskler og led får under massagen, medvirker til en bedre bevægelsesfrihed i musklen. Myoserne, som blandt andet kan skyldes syredannelse i muskelvævet, forsvinder og blodgennemstrømningen i musklerne forbedres radikalt. Ophobede affaldsstoffer frigives fra musklerne og transporteres væk med blodet.

Jeg anvender en række forskellige massageteknikker inden for fysiurgisk massage, men også bindevævsmassage og triggerpunktmassage kan indgå i behandlingen.

Det er naturligvis også muligt at sætte ekstra fokus på eventuelle problemområder, som du har.

Efter massagen får du ro til at finde selv igen. Rejs dig langsomt og drik gerne noget kildevand.

En helkropsmassage giver dig kort og godt en dejlig fornemmelse af ro, afspænding og generelt velvære, som også har en positiv indvirkning på din fysik, psyke og præstationsevne.

Book tid nu