Forskellen på wellness massage og fysiurgisk massageJeg oplever, at wellness massage ofte er beskrevet som ren afslapning og overflade strygninger på huden, hvorimod fysiurgisk massage er dybdegående behandling i muskelvævet.

Hos mig bliver wellness og fysiurgisk massage kombineret i en helhedsoplevelse. Så når du henvender dig til mig med et specifikt problem (ondt i ryggen, nakken, skulderen, en musearm, myoser eller lignende), vil du få fysiurgisk massage med fokus på problemet. En helkropsmassage er mere velvære orienteret.

Hos Den gode stund slapper du af og oplever velvære, samtidig med at du får en dybdegående massage af dine ømme og trætte muskler.

Men der er selvfølgelig en forskel. Har du et helt specifikt muskulært problem, jeg skal hjælpe dig af med, vil jeg selvfølgelig have fokus på det, samtidig med du har en god og afslappende oplevelse. Muskler er nu en gang nemmest at arbejde med, når de er afslappede.

Når du får fysiurgisk massage hos mig, arbejder jeg dybt ned i dine muskler og væv, så muskulaturen bliver godt og grundigt gennemarbejdet. Det er rigtigt godt, hvis du for eksempel har fået en skade, eller har en kronisk lidelse, der skal løsnes op for.

Til arbejdet med specifikke muskelskader benytter jeg mig af forskellige massageteknikker inden for fysiurgisk massage. Det kan være strygninger, tryk eller ’æltning’ af musklen.

Wellness massage vs Fysiurgisk massageWellness massage er ren afslapning, hvorimod en behandling med fysiurgisk massage godt kan gøre lidt ondt, da massagen gives til overbelastede muskler og ofte på triggerpunkter.

Selvom dine muskler er ømme, må smerten ikke være så voldsom, at du ikke kan holde det ud, for så spænder du alt for meget i kroppen.

Jo længere tid din massage varer hos mig, jo flere wellness elementer vil du opleve. Kommer du her for at få behandlet en specifik skade, koncentrerer vi os om det. Kommer du her for at få en afslappende helkropsmassage, er der langt flere wellness elementer i behandlingen.

Jeg har lavet denne kombination af de to behandlingsformer, fordi mange af mine kunder har udtrykt ønske om det.

Flere fortæller, at de har prøvet wellness massage andre steder og ønsker ikke for meget ’nusseri’. De vil gerne kunne mærke, at de bliver masseret - med andre ord, de vil gerne kunne mærke massagen, også i musklerne, samtidig med de slapper helt af og har det rart.

Book tid nu