Behandling mod spændinger, myoser og stressDet hænder her i livet, at man oplever en ubehagelig situation - som f.eks. stress - der bare ikke lige kan løses. Den kan sætte sig i kroppen som spændinger, du ikke lige mærker, du har.

Det sker, fordi de muskler, der spændes for at løse situationen, bremses af andre muskelgrupper i kroppen, der holder igen.

Forestil dig, at du og en lige så stærk person holder fast i hver sin ende af et reb og trækker i hver sin retning. Det skaber store spændinger, men ingen handling.

Hvis du oplever det gentagne gange, kan det ende med permanente spændinger i din krop, som efterfølgende kan sætte sig som myoser.

Jo mere du spænder og fortrænger, jo større bliver sandsynligheden for, at du i sidste ende bliver syg.

Du kan få spændinger i alle dele af kroppen. Det kommer tit til udtryk gennem spændingshovedpine, hold i nakken, ryg- og skuldersmerter. Men kropsligt sætter stress sig typisk i lænden og i nakken.

Afspændingsmassage og fysiurgisk massage vil i kombination løsne op for de spændinger
Det er vigtigt fot mig at forstå din situation inden behandlingSådan virker afspændingsmassage og fysiurgisk massage

Hvis du aldrig har fået massage udført af en professionel massør, vil jeg vove den påstand, at du har en positiv oplevelse til gode.

Afspændingsmassage og fysiurgisk massage vil i kombination løsne op for de spændinger, du har i kroppen. I langt de fleste tilfælde kan jeg reducere eller helt hjælpe dig af med dine smerter og myoser efter ganske få behandlinger.

Når hele din krop er afslappet, vil jeg efterfølgende arbejde mere i dybden med de muskler, hvor dine spændinger sidder. Denne teknik sikrer, at blodtilførslen til musklerne øges og forbedres, så de kan slippe effektivt af med affaldsstoffer.

For at hjælpe kroppen med at udskille affaldsstofferne, er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand i timerne efter din massage.

Massagebehandlingen gør dine muskelgrupper mere smidige og bedre til at modstå de belastninger kroppen udsættes for blandt andet i stressede situationer. Massage har desuden en positiv effekt på nervesystemet, fordi den virker afslappende og beroligende for kroppen.

Book tid nuMassage kan også forebygge stress

Udover at fysiurgisk massage løsner op for myoser og spændinger og derved er med til at fjerne muskelsmerter, så er massage også godt til at forebygge begyndende stress.

Massage hjælper dig nemlig også med at få større fokus på din kropsbevidsthed, så du fremadrettet undgår at overbelaste din krop både fysisk og psykisk.En fysiurgisk massagebehandling hos mig tager udgangspunkt i dig og din situation

Som professionel massør har jeg hjulpet mange af med deres spændinger og myoser efter bare ganske få behandlinger.

Behandlingen foregår på en briks. Du ligger med et rent tæppe og nyvaskede håndklæder over dig og jeg afdækker kun den del af din krop, som jeg arbejder med.

Massagen foregår i et roligt og behageligt tempo, som vil være tilpasset dig.

Hvis du har begyndende stress, kan jeg efter massagen – og hvis du ønsker det, naturligvis - hjælpe dig med nogle vejrtrækningsøvelser, som du kan bruge i din dagligdag til at holde stress fra døren.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kommentarer fra glade kunder


"En virkelig fantastisk oplevelse. Yderst kompetent massage med forståelse for præcis hvor dybt der kan masseres og en unik evne til at finde lige der hvor spændingerne sidder.

Jeg fik 2 timers behandling, hvor der især blev løsnet op for ømme træningslår og spændinger i nakken.

Hele kroppen fik en fast, dybdegående og behagelig behandling og med en ansigtsmassage til sidst, der gjorde oplevelsen komplet. De bedste anbefalinger herfra." (Mette )

Læs flere af de anmeldelser og kommentarer jeg har modtaget.