Wellness massage for krop og sjælHar du haft en travl uge på arbejdet eller derhjemme? Har du en lang flyvetur siddende i kroppen eller har du været lidt for stresset i den sidste tid? Så er wellness massage den helt rigtige måde at få løsnet op på.

Wellness handler om at gøre noget godt for sig selv. Derfor er wellness massage for dig, der bare trænger til at slappe helt af i rolige, lyse omgivelser og mærke følelsen af velvære overtage hele kroppen.

Forkæl dig selv

Wellness massage føles som en blidere form for massage, fordi der er ekstra god tid til fokus på dig og din krop.

Wellness massage er ægte velvære
Wellness massage i Dyssegård, Gentofte, Søborg, GladsaxeFra det øjeblik du træder ind på min klinik, vil du føle roen kommer over dig. Giv dig selv fri. Sluk for mobilen de næste par timer. Det er kun dig det handler om nu.

Du vil få en dybdegående og meget grundig massage. Der er virkelig tid til fuld opmærksomhed på hver eneste muskelgruppe, og har du problemområder, som du ønsker ekstra fokus på, er der også god tid til det.

Jeg benytter mig af en lang række forskellige massageteknikker, som også kan være bindevævsmassage og triggepunktsmassage. Wellness massage er ofte en kombination af flere teknikker. Det er helt op til dig og dine ønsker og behov. Vi taler sammen om det og finder ud af lige den teknik, der er bedst for dig.

Din selvforkælelse afsluttes med en fantastisk livsbekræftende ansigts- og hovedbundsmassage, som vil gøre dig helt klar til at gå videre ud i verden.

Du vil nu være fuldstændig løsnet op i muskler og sind.

Efter massagen

Nu skal du og din krop lige finde hinanden igen. Tag dig den tid du har behov for. Drik rigeligt med vand og start med det kildevand, jeg giver dig.

Hvis du har mulighed for det, vil det være godt hvis du kunne slappe helt et par timer efter massagen. Giv dig selv en god café oplevelse. Du fortjener det.

Reserver tid til din wellness massage