Julegaven der ikke skal byttes


Gavekort til massage er julegaven til den du holder af og som fortjener noget ganske særligt

Se smilet på hendes ansigt, når hun åbner din gave
Giv et gavekort i julegave


Giv et gavekort i julegave


Jeg har endnu ikke mødt nogen som ikke har været glad for at få et gavekort til massage i julegave


- uanset om julegaven er til kæresten, din veninde, din bedste ven, til mor, svigermor eller andre du holder af og som skal forkæles ekstra her til jul.

Det skaber altid glæde med et gavekort, der kan omsættes til ren forkælelse og afspænding, eller til en behandling for at få bugt med ømheden i nakken, skuldrene eller ryggen.

Sådan køber du et gavekort


Du vælger selv om du vil sende gavekortet elektronisk, printe det og selv pakke det ind, eller få det tilsendt med posten i en smuk indpakning.

Det mindste beløb gavekortet kan være på er 300 kroner. Men du kan også købe en behandling hos mig. Læs mere om de behandlinger jeg tilbyder.

Når gavekortet skal indløses, skal den glade modtager kontakte mig og vi finder sammen en tid, der lige passer. Jeg har åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 20.00

Her finder du min klinik


Min klinik ligger i Gentofte (lidt nord for København), i et dejligt roligt kvarter, meget centralt i forhold til bus og tog forbindelser. Parkering er gratis. Læs nærmere her hvordan du finder vej.


Giv et gavekort i julegaveBetal med Dankort  Betal med MobilePay  Betal med MasterCard  Betal med Visa

Den gode stund ønsker dig en rigtig glædelig jul

Julegaven der finder frem til den indre ro


Jeg har skabt et rum, hvor du finder den ro, du mangler i hverdagen. Her er nogle af de dejlige anmeldelser jeg har fået:

"Virkelig god helkropsmassage afsluttet af en helt skøn ansigts- og hovedbundsmassage. En afstressende oplevelse, som alle burde unde sig selv." (Hanne )

"Tusind tak den dejligste massage i dag - og en varm anbefaling til alle, der trænger til lidt selvforkælelse." (Regitze )

"Simpelthen den bedste massage! Jeg har stort set altid hele mit liv haft ondt i mine skuldre og i nakken, men ikke længere. Stinas massage var min redning for Stina kan noget som ingen anden massør har kunnet før." (A hae )

"God og yderst kompetent behandling i trygge omgivelser. Kan kun anbefales." (Pia )

"Der er ingen forstyrrelser, ingen bimlede butiksdøre eller telefoner - for det hele foregår oppe under taget på Stinas ejendom med udsigt over tagene og træerne, og med fuglefløjt som eneste lyd sammen med den afslappede musik. Der er tænkt over tingene. Et blødt tæppe på gulvet, der er tændt lys, og der står et par hjemmelavede rawkugler og venter på dig til lidt ekstra hygge efter massagen." (Jeanette Hylleborg)

Giv et gavekort i julegave


Om Den gode stund og om mig


Jeg hedder Stina og er lægeeksamineret fysiurgisk massør. Det giver mig utrolig stor glæde, når dem jeg behandler, rejser sig fra briksen med et stort, afslappet smil og en lethed i deres bevægelser og bare er glade!

Fysiurgisk massage er dybdegående massage, der går ned i spændte muskler og løsner op. Hos mig bliver den fysiurgiske massage kombineret med afslapning og afspænding, rent velvære.

Hos mig vil du opleve fred og ro, varme, lækre hvide håndklæder, nystrøgne lagner, dejlig beroligende musik, frisk kildevand og en lækker snack.

Det er vigtigt for mig, at mine klienter har det godt og får en god oplevelse, de kan tage med sig ud i verden.

Jeg glæder mig til at møde digJeg ønsker dig en glædelig jul