Gavekort til massage på Valentinsdag


Intet siger "Jeg elsker dig" som et gavekort til massage

Se hendes dejlige smil, når hun opdager hvad du har givet hende
Giv den du holder af et gavekort


Køb et gavekort


Roser og balloner til hende, hjerteformet chokolade og et sødt kort til ham -


- er klassiske gaver på Valentinsdag. Men hvorfor ikke bryde traditionerne og give hinanden et gavekort til massage i stedet for, når den romantiske middag nydes?

Så har du virkelig noget at glæde dig til.

Sådan køber du et gavekort


Du vælger selv om du vil sende gavekortet elektronisk, printe det og selv pakke det ind, eller få det tilsendt med posten i en smuk indpakning.

Det mindste beløb gavekortet kan være på er 300 kroner. Men du kan også købe en behandling hos mig. Læs mere om de mange dejlige behandlinger jeg tilbyder.

Når gavekortet skal indløses, skal du kontakte mig. Jeg har åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 20.00

Her finder du min klinik


Min klinik ligger i Gentofte (lidt nord for København), i et dejligt roligt kvarter, meget centralt i forhold til bus og tog forbindelser. Parkering er gratis. Læs nærmere her hvordan du finder vej.


Køb et gavekortBetal med Dankort  Betal med MobilePay  Betal med MasterCard  Betal med Visa

En god stund på Valentinsdag

Massage er forkælelse


Jeg har skabt et rum, hvor du finder den ro, du mangler i hverdagen. Her er nogle af de dejlige anmeldelser jeg har fået:

"Virkelig god helkropsmassage afsluttet af en helt skøn ansigts- og hovedbundsmassage. En afstressende oplevelse, som alle burde unde sig selv." (Hanne )

"Tusind tak den dejligste massage i dag - og en varm anbefaling til alle, der trænger til lidt selvforkælelse." (Regitze )

"Hos Stina i den gode stund er der ro og super prof. massage. Kan meget varmt anbefales!" (Søs )

"God og yderst kompetent behandling i trygge omgivelser. Kan kun anbefales." (Pia )

"En virkelig fantastisk oplevelse. Yderst kompetent massage med forståelse for præcis hvor dybt der kan masseres og en unik evne til at finde lige der hvor spændingerne sidder. Jeg fik 2 timers behandling, hvor der især blev løsnet op for ømme træningslår og spændinger i nakken. Hele kroppen fik en fast, dybdegående og behagelig behandling og med en ansigtsmassage til sidst, der gjorde oplevelsen komplet. De bedste anbefalinger herfra." (Mette )

Du kan læse flere af de anmeldelser og kommentarer jeg har modtaget.

Køb et gavekort


Om Den gode stund og om mig


Jeg hedder Stina og er lægeeksamineret fysiurgisk massør. Det giver mig utrolig stor glæde, når dem jeg behandler, rejser sig fra briksen med et stort, afslappet smil og en lethed i deres bevægelser og bare er glade!

Fysiurgisk massage er dybdegående massage, der går ned i spændte muskler og løsner op. Hos mig bliver den fysiurgiske massage kombineret med afslapning og afspænding, rent velvære.

Hos mig vil du opleve fred og ro, varme, lækre hvide håndklæder, nystrøgne lagner, dejlig beroligende musik, frisk kildevand og en lækker snack.

Det er vigtigt for mig, at du og den du holder af får en god oplevelse, man kan tage med sig.

Jeg glæder mig til at møde digJeg glæder mig til at møde dig