Overrask din mor med en oplevelsesgave


Giv hende et gavekort til en dejlig oplevelse af velvære, wellness og massage på mors dag

Din mor fortjener en dejlig oplevelse på mors dag
Giv din mor af et gavekort


Køb et gavekort


Gaven på mors dag, der rækker længere end blomster og chokolade


Dette er alletiders mulighed for at forkæle din mor med en gave, som hun ellers ikke ville gå ud og bruge penge på.

Wellness massage giver stor nydelse og hjælper dig med at slippe af med kroppens affaldsstoffer. Det øger blodgennemstrømningen til musklerne og dæmper stresssymptomer i en ellers travl hverdag.

Omsorg og forkælelse til den du holder af.

Sådan køber du et gavekort


Du vælger selv om du vil sende gavekortet elektronisk, printe det og selv pakke det ind, eller få det tilsendt med posten i en smuk indpakning.

Det mindste beløb gavekortet kan være på er 300 kroner. Men du kan også købe en behandling hos mig. Læs mere om de mange dejlige behandlinger jeg tilbyder.

Når gavekortet skal indløses, skal din mor bare kontakte mig. Jeg har åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 20.00

Her finder du min klinik


Min klinik ligger i Gentofte (lidt nord for København), i et dejligt roligt kvarter, meget centralt i forhold til bus og tog forbindelser. Parkering er gratis. Læs nærmere her hvordan du finder vej.


Køb et gavekortBetal med Dankort  Betal med MobilePay  Betal med MasterCard  Betal med Visa

En god stund på mors dag

Massage for øget velvære og livskvalitet


Jeg har skabt et rum, hvor du finder den ro, du mangler i hverdagen. Her er nogle af de dejlige anmeldelser jeg har fået:

"Virkelig god helkropsmassage afsluttet af en helt skøn ansigts- og hovedbundsmassage. En afstressende oplevelse, som alle burde unde sig selv." (Hanne )

"Hos Stina i den gode stund er der ro og super prof. massage. Kan meget varmt anbefales!" (Søs )

"Tusind tak for den dejligste massage i dag - og en varm anbefaling til alle, der trænger til lidt selvforkælelse." (Regitze )

"God og yderst kompetent behandling i trygge omgivelser. Kan kun anbefales." (Pia )

"Har forleden været til 1½ times massage hos Stina. Hun var fantastisk kompetent, atmosfæren var god, alt var rent og pænt, behagelig samtale og massagen var perfekt.... :-) følte mig genfødt." (Sisse )

Du kan læse flere af de anmeldelser og kommentarer jeg har modtaget.

Køb et gavekort


Om Den gode stund og om mig


Jeg hedder Stina og er lægeeksamineret fysiurgisk massør. Det giver mig utrolig stor glæde, når dem jeg behandler, rejser sig fra briksen med et stort, afslappet smil og en lethed i deres bevægelser og bare er glade!

Hos mig vil du opleve fred og ro, varme, velvære og wellness, lækre hvide håndklæder, nystrøgne lagner, dejlig beroligende musik, frisk kildevand og en lækker snack.

Det er vigtigt for mig, at din mor får en god oplevelse, hun kan tage med sig.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommenJeg glæder mig til at byde dig velkommen