Om Den gode stund og om migJeg hedder Stina og er lægeeksamineret fysiurgisk massør. Jeg elsker, at mit arbejde gør en forskel for den person jeg behandler.

Det giver mig utrolig stor glæde, når jeg oplever, at den person jeg behandler, rejser sig fra briksen med et stort, afslappet smil og en lethed i sine bevægelser og bare er glad!

Lægeeksamineret fysiurgisk massør
  • Hvorfor Den gode stund?

Navnet indeholder simpelthen bare alt det, jeg ønsker for dig i en travl hverdag, så book en god stund til dig selv, få bugt med smerterne og spændingerne samtidig med, at du får en oplevelse af fred og ro, du kan tage med dig videre.

  • Hvem er dine klienter?

Det er dig, der har brug for specifik behandling af en skade eller gene, der bliver ved med at drille. Det er også dig, der har brug for bare at stresse helt af for en stund med velvære massage.

  • Hvad laver du i din fritid?

Jeg går ture i det gamle København og forsvinder lidt ind i en gammel baggård, eller et museum, eller koncerter. Jeg elsker vores ferier, der helst er kulturhistoriske rundrejser, senest til Uzbekistan, men Berlin og New York har også et par store bidder af mit hjerte.

  • Hvordan starter en god dag?

Helt klart med morgenkaffe, rugbrød og frugt. Det er selvfølgelig godt vejr, så jeg lige kan gå lidt ud på altanen og nyde lidt frisk luft, måske ordne lidt i planterne, der nok trænger til lidt vand. Har jeg tid til det, sidder jeg lige og strikker lidt, eller læser, inden jeg gør klar til min første klient. Det bliver en god dag.Hos mig og Den gode stund vil du finde den ro, du mangler i din hverdag. Jeg manglede det selv og havde lyst til at skabe et åndehul fra travle liv.

Her er tiden er sat på pause, så din krop og dit nervesystem bliver hjulpet til at give slip, slappe af og gøre klar til at blive bygget op igen.

Det er vigtigt for mig at kunne hjælpe dig med at huske dine pauser. Dit immun-, nerve- og hormonsystem har nemlig brug for pauserne for at komme i balance.

Du skal vælge mig som din massør, hvis du skal have et pusterum helt for dig selv, og også hvis du har en muskelskade, jeg skal hjælpe dig af med. Dine muskler har brug for ro, for at kunne indlede helingen ordentligt. Den ro får du her.

Har du spændingshovedpine, hold i nakken, ondt i ryggen eller ondt i lænden, eller i skulderen, eller har smerter i dine muskler andre steder? Måske har du musearm eller tennisalbue, eller uro i benene, eller noget helt andet?

Jeg kan hjælpe dig

Gennem professionelle behandlinger hos mig, vil du mærke din stress mindskes og velværet brede sig i din krop samtidig med, at jeg afhjælper dine smerter.

Hos mig kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om dine behov til fysiurgisk massage og dine krav til mig som massør.

Det er så vigtigt for mig, at du har det godt, at du føler dig godt tilpas og tryg under hele forløbet, både før, under og efter massagen, så jeg har skrevet 10 gode råd til dig. Jeg håber, du vil få det allerbedste ud af din massage hos mig.

Når jeg ikke lige masserer, men stadig beskæftiger mig med massage, handler det meget om at følge med i, hvad der bliver forsket i og skrevet om fysiurgisk massage, om dens mange gavnlige virkninger for både det fysiske og psykiske helbred, og dermed selvfølgelig også stress relaterede problemer.

Jeg læser op på lige præcis din problemstilling og følger op med dig næste gang vi ses og bruger din feedback på behandlingen i min behandling af andre.


Giv dig selv en god stund – bare for en stund!

Min hyggelige lille klinik ligger i tilknytning til mit hjem, hvor jeg bor sammen med min mand.

Vi er meget glade for at bo så tæt på byen; der er så meget man kan lave! Vi går tit ture i det gamle København, eller besøger et museum. Et par af vores yndlingsmuseer er Thorvaldsens eller Arbejdermuseet. Har du dem til gode, skulle du unde dig selv et besøg.

Vi går også ofte til koncert, meget gerne jazz, men også Saveus og Kraftwerk er det blevet til.

Jeg er med i en læsekreds, hvor vi læser alverdens romaner, gamle klassikere og helt nye spændende debutromaner fra unge danske forfattere.

Vi elsker at rejse, og helst kulturhistoriske rundrejser, hvor vi får en masse spændende viden ind. Senest har vi været på en helt fantastisk tur til Uzbekistan, men også Berlin og New York har et par store bidder af mit hjerte.

Jeg vil altid gerne høre fra dig, så har du spørgsmål eller kommentarer, eller ønsker at booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at møde dig