Prislisten hos Den gode stund


Fysiurgisk massage

Læg dig godt tilrette og få en god, dybdegående massage på forsidens og bagsidens største muskelgrupper. Den stress, du oplever i kroppen, vil blive mindre og dit generelle velvære vil øges. Mens du ligger på briksen, nyd det nystrøgne lagen, de bløde nyvaskede håndklæder, lyt til musikken og bare giv dig selv lov til at finde roen.

Lider du tit af spændingshovedpine? Har du ondt i ryggen eller har musearm? Måske har du hold i nakken eller skuldersmerter? Lad mig hjælpe dig af med smerterne. Jeg bruger forskellige massageteknikker inden for dybdegående fysiurgisk massage til at hjælpe dig af med dine smerter og du vil opleve en lindring af dine smerter og en lethed i musklerne allerede efter den første behandling.

Med en helkropsmassage kommer du helt ned gear, du kan slappe af, og lukke helt ned for stress og flyvske tanker, og glæde dig til et fantastisk velvære i hele kroppen. Læg dig godt til rette, slap af, og mærk fornemmelsen af det nystrøgne lagen og de rene bløde håndklæder mod din krop. Ledsaget af skøn, beroligende musik, vil du opleve grundig, dybdegående massage af forsidens og bagsidens største muskelgrupper, der afhjælper din stress i kroppen. Helkropsmassagen afsluttes med en dejlig ansigtsmassage. Du vil få lige det afbræk fra hverdagen, du har brug for. Du har god tid.

Wellness massage

De næste to timer er dine! Du kommer ind her på klinikken og kan lukke verdens stress og jag ude. Sluk mobiltelefonen - der er ingen, der skal have fat i dig nu. Du får dybdegående, grundig wellness massage på forsidens og bagsidens største muskelgrupper. Dine muskler får øget opmærksomhed, og der er tid til at behandle en eller to af dine særlige problemområder. Dine to timer, hvor du slapper af, pakket ind i rene bløde håndklæder og nystrøget lagen, afsluttes med den skønneste ansigtsmassage. Musikken, stemningen, freden og roen du oplever her under hele din tid på klinikken, vil du kunne bringe med dig videre.

Ansigtsmassage

Giv dig selv den dejligste oplevelse med en punktmassage af hele dit ansigt, hals, nakke og hovedbund, der blidt bliver masseret, uden brug af olie eller creme. Har du tendens til hovedpine, spændinger i kæberne, eller måske er rynkerne i panden blevet lidt for permanente? Alt det bliver løsnet, roligt og stille, mens du ligger helt afslappet på briksen og lytter til beroligende musik. Du vil få en ansigtsmassage som giver dig en oplevelse af fredfyldt ro, du kan tage med dig videre.

Klippekort

Har du brug for flere gode stunder i klinikken, har du selvfølgelig også mulighed for at købe et klippekort med 5 klip. Et klip svarer til 1 times helkropsmassage (550,- kroner). En luksus helkropsmassage er således 2 klip (1.100,- kroner). Klippekortet kan benyttes til alle de behandlingstyper, jeg tilbyder.

Klippekortet er gældende 1 år fra købsdato og kan naturligvis deles med familien eller med en god ven.
Priserne er gældende fra 1. februar 2020. Alle massagetider er inkl. omklædning.
Fysiurgisk massage nær Søborg og GladsaxeJeg anbefaler som minimum 1½ times udvidet helkropsmassage som en ren afslapning og afspænding, der påvirker både krop og sind. Den giver mig mulighed for at nå hele vejen rundt.

Første gang du kommer sætter jeg ekstra tid af til dig. På den måde har vi god tid til at finde ud af, hvordan et fornuftigt behandlingsforløb kan se ud til dig. Du betaler naturligvis kun for selve behandlingen.

Efter hver behandling vil jeg tilbyde dig noget at drikke og en snack.

Betaling
Betaling foregår via MobilePay eller kontant og altid inden behandlingen starter.

Gavekort
Jeg udsteder meget gerne gavekort og laver også gerne aftale om firmamassage.


Velkommen til DIN gode stund!